HistoriaaHoitojaMaalauksiaKommenttejasiEtusivu

Kursseja


Reiki opetus

Ensimmäinen reiki-aste
100 €

Kurssi on kaksipäiväinen. Kyky kanavoida energiaa siirretään suoraan opettajalta oppilaalle vihkimysten avulla. Kurssin aikana oppilas yhdistetään aina neljän eri virityksen avulla parantavaan energiaan. Kun viritykset on tehty, yhteys energiaan säilyy koko elämän ajan. Ensimmäisellä kurssilla opetellaan tekemään hoitoja itselle ja läheisille. Kurssilla opetellaan käytännössä käsien perus- ja lisäasennot sekä energian tasapainotus. Käydään läpi hoitojen vaikutuksia ja reikin eettisiä periaatteita. (Mahdollisuus käydä kurssi ryhmässä / yksityisopetuksessa.)

Toinen reiki-aste
380 €

Kaksi päivää kestävän kurssin aikana reiki-hoito tulee riippumattomaksi ajasta ja paikasta. Kurssilla opetetaan perinteisen Usuin reikin kolme symbolia ja niiden eri käyttömahdollisuudet. Lisäksi opetellaan kaukohoito ja mielenhoito. Toisen kurssin aikana energian virtaus vahvistuu oleellisesti. (Mahdollisuus käydä kurssi ryhmässä / yksityisopetuksena.)

Kolmas reiki-aste
700 €

Master, eli opettaja-aste, jonka yhteydessä välitetään tieto siitä, kuinka energian aktivoiminen suoritetaan ja annetaan tieto mestari-symbolin käyttöön ja reikin piiri sulkeutuu. Koulutus annetaan usein yksityisopetuksena. Koulutusaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta n. 1 vuoteen. Kolmannen reikiasteen opettajakoulutuksen käyneillä on oikeus opettaa kaikkia kolmea astetta. Kolmas aste on Mikao Usuin kehittämän reikin viimeinen aste.

Kursseihin kuuluu:

- kirjallinen kurssimateriaali opiskelua ja kertausta varten
- teoriaa ja käytännön harjoituksia
- elinikäinen vihkimys reikienergian käyttöön
- opastus myös jatkossa
- todistus kurssin suorittamisesta

Myös reikikursseilla on mukana enkeleitä , ja vaihtoehtoisena kurssinimenä voi olla Enkelireiki-kurssit I, II ja III :)

<< Takaisin hoitoihin